Digital markedsføring

Produsere innhold til nettside

Godt innhold er nøkkelen til å tiltrekke, informere og konvertere nettsidens besøkende til kunder. Ikke undervurder betydningen av å investere i innholdet på nettsiden. 

Hvorfor velge Journey for innholdsproduksjon?

Innholdet på din nettside er ikke bare en refleksjon av merkevaren din, men også et verktøy for å tiltrekke, engasjere og konvertere kunder. Vårt team av erfarne tekstforfattere arbeider dedikert for å levere unikt nettsideinnhold for din bedrift, som også fungerer effektivt.

Martine Nygaard Christensen

Vi produserer godt innhold til nettsiden din

1. Tekstproduksjon

Vi tilbyr skreddersydd tekstproduksjon som sikrer at ditt budskap er tilpasset målgruppen på en klar og engasjerende måte. Våre tekstforfattere har omfattende erfaring med å skrive alt fra forsideinnhold og detaljerte produktbeskrivelser, til fengende blogginnlegg og SEO-optimaliserte artikler.

2. SEO-optimalisert innhold

Å ha godt innhold er bare halve jobben. For å sikre at ditt innhold blir funnet av søkemotorer og når ut til potensielle kunder, er det essensielt å ha SEO-optimalisert innhold. Vi hjelper deg med å optimalisere innholdet slik at det har best mulig sjanse for å rangere i Google.

3. Strategisk innholdsplanlegging

En god innholdsstrategi er nøkkelen til suksess. Vi hjelper deg med å utvikle en innholdsplan som er tilpasset dine mål og målgrupper. Dette inkluderer hvilke typer innhold som bør produseres, når det skal publiseres og hvordan det skal distribueres.

4. Produktbeskrivelser og forsideinnhold

Dine produkter fortjener de beste beskrivelsene som fremhever deres unike egenskaper og fordeler. Enten dere har behov for egne produktbeskrivelser eller kategoritekster kan vi produsere dette. Dette inkluderer også innhold på sider for tjenester og lignende. I tillegg kan vi bistå i produksjon av forsideinnhold som fanger besøkendes oppmerksomhet med en gang de lander på din nettside.

5. Blogg og sosiale medier

Om dere har behov for annet innhold på nettsiden som engasjerende blogginnlegg, kan vi bistå med dette. Vi kan også produsere innhold for sosiale medier dersom det er behov for å lede besøkende inn til nettsiden via andre kanaler. 

Les mer om content marketing

Slik jobber vi med produksjon av innhold på nettsiden

Hvordan vi jobber med innholdsproduksjon avhenger litt av om det skal være optimalisert eller ikke. 

Søkeordsanalyse

For SEO-innhold starter prosessen med en søkeordsanalyse for å finne ut hva som er aktuelt å rette innholdet mot. Ved å analysere relevante søkeord og konkurrenters innhold, kan vi utvikle en effektiv strategi som sikrer at ditt innhold står ut og tiltrekker seg riktig målgruppe.

Research og innholdsproduksjon

Vårt team setter i gang med research av tema og produksjon av innhold som tilpasses din nettside, tone of voice og andre spesifikasjoner. Vi fokuserer på kvalitet og relevans i alle ledd.

Revisjon og tilpasning

Vi leverer alltid et utkast for gjennomgang, slik at du kan gi tilbakemeldinger og komme med eventuelle justeringer. Målet er å sikre at du er fornøyd med resultatet før det publiseres.

Publisering og oppfølging

Etter godkjenning hjelper vi deg med publisering av innholdet på din nettside, og måler effekten for å sikre at innholdet fungerer som det skal og gir ønskede resultater.

Hvorfor innhold fra Journey Agency?

  • Erfaring og ekspertise: Med mange års erfaring i bransjen, vet vi hva som skal til for å skape innhold som engasjerer og konverterer.
  • Tilpassede løsninger: Vi tilbyr skreddersydd innholdsproduksjon som er tilpasset dine spesifikke behov og mål.
  • SEO-fokus: Vi kan optimalisere innholdet for søkemotorer, slik at nettsiden din får best mulig synlighet i Google.
  • Kreativitet og kvalitet: Vi kombinerer kreativitet med kvalitet for å sikre at ditt innhold ikke bare fanger målgruppen, men også gir resultater.

Få hjelp med innhold til nettsiden

Er du klar til å ta din nettside til neste nivå med profesjonelt produsert innhold? Kontakt Journey Agency i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Paid Specialist i Journey Agency.

Vi kan hjelpe deg med markedsføringen

I tillegg til innholdsproduksjon tilbyr vi utvikling av nettsider, nettbutikker og betalt annonsering gjennom Google, Meta og andre annonseplattformer. Vi kan med andre ord hjelpe deg med hele spekteret av markedsføringen.

Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å lage innhold som virkelig gjør en forskjell.